Nalaten

Nadenken over nalaten is niet iets waar wij over het algemeen graag mee aan de slag gaan. Maar belangrijk is het wel! Zo beslist u zelf wat er met uw vermogen gebeurt als u er niet meer bent.

Nadenken en opstellen van een testament
De wet heeft in Nederland geregeld wat er gebeurt met uw nalatenschap: uw familie erft en als er geen familie meer is, dan erft de staat. Vindt u dat prima? Dan hoeft u niets te regelen. Maar heeft u specifieke wensen en wilt u ook aan niet-familieleden of een goed doel nalaten, dan is het belangrijk om uw wensen door een notaris te laten vastleggen in een testament.

Zo regelt u zelf aan wie u uw geld geeft. Laat u na aan een goed doel met ANBI status, dan hoeft het goede doel er zelfs geen belasting over te betalen.

Goed om te weten: uw testament kan op elk moment bijgesteld worden door de notaris.

Nalaten aan LPB media zodat u helpt om anderen bij het geloof en kerk te betrekken
Met uw bijdrage helpt u mensen te bereiken met het christelijk (beeld en) geluid, door de producten en online platforms van LPB media. Door eigentijdse media komt het geloof dichtbij en betrekken we hen bij het kerkelijk leven.

Wilt u ons helpen om onze idealen te verwezenlijken? LPB media is ontzettend dankbaar als u ons opneemt in uw testament.

Wij hebben een brochure opgesteld. Deze kunt u hier downloaden.

Heeft u vragen? Wilt u meer horen over nalaten aan LPB media? Wij staan u graag te woord in een, geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Neem dan contact op met ons. We kunnen u ook een fysieke brochure sturen.