Helpt u mee hen deze kerst te bemoedigen?

“De feestdagen worden elk jaar een beetje stiller voor meneer Van ’t Zandt. Hij krijgt nauwelijks bezoek meer. Misschien nog wat kaartjes met kerst.”

Aan het woord is verzorgende Simone. Eén keer per week komt ze bij meneer Van ‘t Zandt langs. Helaas is hij niet de enige. 1 op de 4 ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. Dat zijn ruim 1 miljoen mensen!

Volgens Simone is meneer Van ’t Zandt altijd gek geweest op muziek. “Vooral het oratorium Jozef sprak hem enorm aan. Hij sloeg geen uitvoering over. Nu hij minder mobiel is, gaat dat helaas niet meer.”

Een poosje geleden ontdekte Simone Beleefmee.nl. De eerstvolgende keer dat ze bij meneer Van ’t Zandt langsging, vertelde ze hem enthousiast wat ze had gevonden. “Het was zo mooi om te zien hoe zijn gezicht straalde toen hij de eerste tonen van het oratorium uit de boxen van zijn computer hoorde. Dat heeft me heel erg geraakt.”

Iedere keer weer wordt meneer Van ’t Zandt aangesproken door de rode draad in het leven van Jozef: Gods aanwezigheid in mooie én moeilijke tijden. We zijn dan ook blij en dankbaar dat we mensen als hem in deze donkere dagen voor kerst kunnen bemoedigen met onze programma’s, concerten en live-uitzendingen!

Dit werk kan echter alleen met uw hulp! Wilt u ons steunen met een kerstgift?

Alvast heel hartelijk dank!

0 Shares
Share
Tweet
Share